Skönhetssalong Vasastan

Steg för steg till din drömfigur

Skönhetssalong

SKÖNHETSSALONG MED UNIKT KONCEPT

Vi är kanske ingen klassisk skönhetssalong dit du kan gå och fixa ögonbrynen eller få en traditionell ansiktsbehandling. Istället fokuserar vi på att arbeta med skönhet både inifrån och ut och utifrån och in. En kvinna som mår bra i sig själv och lever sunt kommer också att utstråla äkta skönhet.

Vår effektiva träningssimulatorer

Hos oss får du tillgång till våra effektiva träningssimulatorer som aktiverar dina muskler och sätter igång din viktminskning innan du har ställt om din kosthållning.

Elektroträningen kan hjälpa dig att komma ur onda cirklar av låg aktivitet och aktiverar dina muskler så att fettförbränningen kan sätta igång ordentligt. Något som många överviktiga lider av är brist på muskler. Börjar man då att banta kommer kroppen att försätta sig i ett krigsläge där kroppen förbränner ännu mer muskler och spar på fettet - tvärt emot vad du egentligen vill uppnå. För att först få igång muskeluppbyggnaden kan du träna med hjälp av våra träningssimulatorer och därigenom kommer även fettförbränningen att aktiveras. Därefter ställer du om din kost och får fart på viktnedgången.

Att börja med hjälp av träningssimulatorer brukar ge som resultat att du blir mer motiverad att träna och röra på dig mer på egen hand. Det är just det där med att komma igång till att börja med som kan vara svårt. Vi hjälper dig med just dessa steg.

Vår träning fungerar även för dig som inte har tid eller lust att spendera timmar på gymmet eller ute i skogen för att jogga. Du kan uppnå effektiva resultat ändå.

Elektroterapi och elektroträning

Elektroniskt understödd träning är inget nytt. Metoderna har använts ända sedan 1970-talet och används idag bland annat för att låta ubåtsbesättningar hålla sig i form när de vistas långa perioder under vatten. Samma sak med NASAs astronauter som får elektroförstärkt träning för att undvika muskelförtvining ute i rymden. Kort sagt så är det ett effektivt hjälpmedel för att underhålla din muskelmassa. Kraftigare muskler betyder bättre fettförbränning och därmed också en mer välformad kropp.

Elektroterapi är dessutom verksam mot kroniska smärtor och har en huduppstramande effekt. De undre lagren i huden får en bättre blodgenomströmning och återfår sin spänst. Läs mer om dessa behandlingar här.

"En dröm har gått i uppfyllelse! Jag har fått platt mage och mina ridbyxlår är borta."