Skönhetssalong Vasastan

Steg för steg till din drömfigur

Behandlingar

VÅRA BEHANDLINGAR

Vi går ut på att arbeta med hela människan, snarare än enstaka punktbehandlingar. Vi utgår ifrån tre grundstenar som hjälper dig på vägen mot ditt drömutseende och ser till att du kan bibehålla det.

Träning

Motion är givetvis viktigt för att du ska få en kropp som är välformad och som du mår bra i. Just välmåendet är något som vi lägger stor tyngd vid, då vi vet att riktig skönhet uppnås genom att du mår bra i din kropp. Det är tusen gånger effektivare än att springa till en skönhetssalong för att försöka fixa småsaker som du inte är nöjd med.

Motion är viktigt för både ditt kroppsliga och ditt mentala välmående. Det räcker inte att ställa om sin kost utan du måste även röra på dig. Med vår elektrostimulerade träning är det enkelt att komma igång och du kommer att få träningsprogram som är anpassade specifikt för dig och de problemområden som du önskar komma till rätta med.

Kostrådgivning

”Du är vad du äter” brukar man säga och det skriver vi helt och hållet upp på. Av oss får du råd kring vad du bör äta för att din kropp ska må bra och fungera optimalt.

Vi tror på god, vällagad mat som består av rena ingredienser och som ger dig de näringsämnen som du behöver inifrån. Detta kommer att märkas i hela din kropp, din hy kommer att bli klarare och du kommer överlag att må bättre.

Kostrådgivning handlar även om ätbeteenden och varför vi kanske överäter eller jojo-bantar. Vi tar reda på orsakerna och ger dig verktygen för att komma till rätta med detta.

Motivation

Det som de flesta kämpar med när det kommer till vikthantering och synen på sin egen skönhet och hälsa är motivationen. Det kan vara svårt att ställa om sina vanor och att upprätthålla dem, särskilt om andra i ens familj eller bekantskapskrets lever på ett annat sätt.

Med hjälp av mental träning får du hjälp med att hantera din vardag och dina nya vanor på ett positivt sätt. Det är just det positiva som vi fokuserar på, det som du vill uppnå och hur du verkligen vill vara. Vi ser till att både din inre och din yttre bild stämmer överens när din kropp omvandlas till den form du vill att den ska ha.

För att fatta det kort så går vår skönhetskoncept ut på att du blir den person som du önskar vara. Vi hjälper dig med kost, träning och motivation för att du ska må bra, få bättre självförtroende och för att du ska uppnå din drömkropp.

Så går våra behandlingar till

När du tränar hos oss fäster vi elektroder på huden på bestämda punkter som aktiverar olika muskelgrupper. De elektriska signalerna sänds ut till musklerna, anpassat till just ditt träningsprogram. De rytmiska pulserna aktiverar dina muskler, precis som om du skulle träna styrketräning på ett gym.

Ett komplett träningspass hos oss tar endast 30 minuter och vi rekommenderar att du kommer till oss två gånger per vecka. Efter de 10 första gångerna gör vi en figuranalys och ger dig sedan en rekommendation kring hur mycket du fortsatt behöver träna.

Behandlingen gör inte ont men den kan kännas en aning i huden innan kroppen är uppvärmd. De flesta upplever behandlingen som behaglig och avslappnande.

Vid den första provbehandlingen gör vi en figuranalys och föreslår med hjälp av en datorstyrd analys det program som passar din kroppsform bäst.

Välkommen in på en gratis provbehandling för att få testa våra metoder och för att få mer information om vårt skönhetskoncept.

"Efter varje behandling känner jag mig både nöjdare, gladare och snyggare."